Robię taki barszcz bardzo często, nie uzywam zadnego mięsa, tylko skórki wedzone od boczku, które zawsze mroże. Kiedy mam ochotę na barszcz, są jak znalazł :D
#ZjedzZapasy
Zakręcona artystka, projektanta wnętrz zawodowo, projektantka smaków domowo, poznańska Pyra, Bona Apetita! Dlatego będzie smacznie na talerzu, postaram się też o smaczne rozwiązania wnętrz. Kocham kuchnię włoską i to z niej czerpię większość pomysłów, dlaczego? Ponieważ jest aromatyczna, prosta, niedroga i bardzo ją lubię. Łączę ją z naszymi polskimi smakami. A moje imię ma tylko jedno, włoskie tłumaczenie: Bona, Bona Apetita!
Uwielbiam barszczyk <3 Ależ nabrałam ochoty na taką zupkę!
OdpowiedzUsuńBardzo dobry ten patencik ze skórkami boczku. Zapach wędzonki w barszczu to jest całe clou barszczu, za to go tak wszyscy lubimy.
OdpowiedzUsuńPozdrawiamy serdecznie
Tapenda
:D
OdpowiedzUsuń